http://tende-bruno.com/wp-content/uploads/2017/12/cropped-Tende-bruno-e1465222049691.png

Dobrodošli na stranice tvrke Bruno Dizajn d.o.o. Tvrtka Bruno Dizajn d.o.o. osnovana je 1991.g. na bazi dugogodišnjeg obrta u djelatnosti izrade tendi. Smješteni smo na staroj Karlovačkoj cesti 20km od Zagreba, 10km od Jastrebarsko i 10km od Samobora.
Dugogodišnji smo profesionalci u izradi i montaži tendi te smo kroz godine rada sakupili popriličan broj zadovoljnih kupaca koji nam se rado vraćaju budući da su prepoznali kvalitetu i trud koji ulažemo u naše tende. 
U našoj proizvodnji koristimo samo najkvalitetnije materijale renomiranih svjetskih proizvođača te na taj način garantiramo za kvalitetu naših tendi dugi niz godina.

Logo

Dugogodišnji partner naše tvrtke čije dijelove za tende kao i sve aluminijske profile dugi niz godina koristimo u svojoj proizvodnji. Vrhunska talijanska kvaliteta uz maksimalne rezultate.

Sva naša platna i dezeni koje koristimo u proizvodnji izrađeni
su od strane ovog Austrijskog proizvođača. Vrhunski proizvodi,
najbolja kvaliteta na tržištu i garancija dugogodišnje bezbrižne
izloženosti suncu, kiši i ostalim vremenskim uvjetima. 

 Vrhunski talijanski proizvođač motora, centralnih jedinica, daljinskih upravljača, senzora za kišu i sunce za tende. Svi naši motorizirani sustavi  opremljeni su ovim vrhunskim proizvodima za koje također garantiramo dugogodišnji vijek.

Kroz godine i potražnju na tržištu tvrtka se iz proizvodnje tendi
transformirala u tvrku koja u svom proizvodnom programu može ponuditi kompletnu marketinšku uslugu, od grafičke pripreme i dizajna pa sve do finalnog proizvoda.

Neke od naših ostalih djelatnosti su:
– izrada i montaža tendi i cerada
– izrada svjetlećih reklama (svjetleće kutije, 3D svjetleća slova, svjetleći portali)
– digitalni tisak svih formata (banneri, frontil, backlit, zastave, vizitke, letci, mesh….)
– zatvaranje sjenica i terasa u PVC staklo
– najam reklamnih panoa
– grafički dizajn i izrada web stranica
– ugradnja i prodaja LED rasvjete i rasvjetnih tijela
Kako bi našim kupcima osigurali najbolju kvalitetu i dali maksimalnu garanciju, u našoj proizvodnji koristimo samo najkvalitetnije materijale i dobavljače.
Slobodno nam se javite kako bi Vam predložili najbolje rješenje za Vas. Na našoj stranici www.brunodizajn.hr možete vidjeti ostatak naše ponude.

01
Kvaliteta
%
Povjerenje
%
Garancija
%
Zadovoljstvo
%